Janus Den Toonder is looking for a Room in Wageningen

Janus Den Toonder is looking for: A Room in Wageningen

  • Room
  • Min. 14 m2
  • Male
  • 14 Immediately

Hoi!
Ik ben Janus, 23 jaar en een toffe peer. Eerder dit jaar heb ik mijn bachelor Biomedische Technologie afgerond aan de universiteit van Eindhoven. Daarna ben ik doorgestroomd in de master Regenerative Medicine & Technology (TU\e), maar al na 3 maanden werd duidelijk dat dit het vakgebied was waar ik de rest van mijn leven in wil vertroeven (of vertoeven?)

Enfin, ik ging toen dus een beetje verder kijken wat mogelijk was. Ik hou heel veel van natuur, van buiten zijn en dat soort kapriolen. Al gauw strandde ik dus bij de master 'Organic Agriculture' in wageningen. Dope! Ik dus een beetje solliciteren en verrek; aangenomen!

Nu, helaas woon ik nog in een kamertje in Eindhoven, en is het 2.5 uur reizen naar de Uni. Thanks, but no thanks@! Daarom ben ik dus op zoek naar een gezellig en mooi huisje in Wageningen. Hopelijk kunnen jullie me daarbij helpen.

Nog even heel kort over mezelf; men tracht mij Janus te noemen, maar sommige mensen zeggen liever anus. Ik ben een vrij rustig persoon en ben de lastigste niet. Ik hou van gezelligheid maar soms hou ik er ook van om rustig op mijn kamertje een boekje open te trekken (of slaan) en weg te dromen in de wereld van de grote Tolstoj (mooie vent). Ook speel ik soms gitaar. Dit doe ik pas sinds een half jaar dus sorry alvast voor de overlast; soms probeer ik een Bachje maar meestal raakt de molodielijn al gauw zoek.

Dus, kunnen jullie mij helpen? Mijn dank zou in ieder geval huge zijn.

Peace.

General information: Janus Den Toonder
  Male, 25 years old
Type of tenant: Student
  1st study year Organic Agriculture (University)